Effect

European project EFFECT Manunet call 2009

  • Italiano
  • English
  • Slovenian

Podjetja, ki sodelujejo pri projektu: Kentec in Konus Konex. Podjetje TecnoTessile sodeluje kot usposobljeni podizvajalec.Logo Kentec

Podjetje Kentec Srl, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 in se nahaja v provinci Pisa, je svetovalno inženiring podjetje, dejavno na področjih strojnega vida (Industrial Machine Vision) in avtomatizacije procesov. Podjetje je bilo leta 2010 dobitnik nagrade Evropske vesoljske agencije ESA »Space Spin-Off Award 2010« za izjemne dosežke pri prenosu vesoljske tehnologije v nevesoljsko. Pojdi na spletno stran podjetja.


Logo Konus

Konus Konex je družba s sedežem v Slovenskih Konjicah in nadaljuje tradicijo industrijskega sistema Konus, ki je bil ustanovljen leta 1894. Po več kot sto letih tradicije v usnjarstvu in premišljeni razvojni strategiji se je Konus uveljavil kot svetovno prepoznavna blagovna znamka na tržišču. Konus Konex zaposluje 170 delavcev in posluje na štirih različnih področjih (pogonski jermeni in transportni trakovi, čistilne krpe, netkani materiali za čevljarsko industrijo in filtri). Konus Konex ima svojo raziskovalno skupino, dobro opremljen tehnološki laboratorij ter analitski in fizikalni laboratorij za preizkušanje materialov. Pojdi na spletno stran podjetja.
Techno Tessile

Next Tecnotessile sodeluje pri projektu kot kvalificiran podizvajalec na področju raziskav in razvoja v tekstilstvu. Pojdi na spletno stran podjetja.

 

Powered by: MR GINO